True-Detective

Matthew McConaughey og Woody Harrelson jagter en seriemorder i HBO-serien True Detective

Hvem kunne have gættet på, at vi i 2013 kunne konstatere, at Woody Harrelson og Matthew McConaughey ville være to af branchens mest interessante karakterer? Ikke nødvendigvis os. Men ikke desto mindre er det sandt.

Der er der lige landet endnu en lovende trailer til deres kommende HBO-serie True Detective, der får premiere den 12. januar næste år. I Staterne, du ved. Hele første sæson instrueres af Cary Fukunaga, der står bag film som Sin Nombre og Jane Eyre.

Traileren byder på sydstatsstemning og flotte billeder, øretæver, strip og pessimistiske politimænd i en klassisk seriemorderjagt over flere årtier, tilsyneladende. Umiddelbart vækker True Detective mindelser om David Finchers hypnotiske seriemorderfilm Zodiac. En endeløs jagt, der driver efterforskerne ud på deres yderste. McConaughey sidder i hvert fald og ser tvivlende ud under et kors på en bar væg.

Måske troede du, at Woody Harrelson var ved at være en has been. Natural Born Killers ligger trods alt 20 år tilbage i tiden, og har manden lavet noget helt så godt siden? Matthew McConaughey, derimod, har senest vist god form i Killer Joe, Magic Mike og Mud. Om kemien mellem Harrelson og McConaughey matcher? Jeg tror det. Derfor skal du selvfølgelig glæde dig til at følge agent Cohle og Hart i True Detective, der som sagt får premiere til januar.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE