Marion Cotillard 01
Marion Cotillard 02
Marion Cotillard 03
Marion Cotillard 04
Marion Cotillard 05
Marion Cotillard 06
Marion Cotillard 07
Marion Cotillard 08
Marion Cotillard 09

Marion Cotillard poserer som femme fatale med sovekammerøjne, fordi den slags gør franske skuespillerinder, når de poserer

Marion Cotillard er blevet interviewet af Interview Magazine. Det er der desværre kommet et ret ligegyldigt interview ud af. Her bliver der blot småsludret om løst og fast, men mest af alt om ingenting. Du ved, den slags hyggeinterviews, hvor kollegaer roses og det pointeres, at man jo selvfølgelig ikke takker nej til gode manuskripter. Det er der selvfølgelig ikke som sådan noget galt i at snakke om, det er bare ikke interessant læsning.

Heldigvis er der også blevet taget billeder af den smukke, franske skuespillerinde i forbindelse med interviewet. Ja, flotte billeder kan altid retfærdiggøre et ligegyldigt interview. I dette tilfælde er det den britiske fotograf Craig McDean, der sørger for balance i regnskabet med sin dragende billedserie af Marion Cotillard. Den finder du i galleriet herover.

Her toner den 38-årige pariasner frem med vanlig elegante, omgivet af silkelagner og guldpuder og iført røde læber og forførende sovekammerøjne. Ja, du kan selvfølgelig godt vælge at læse interviewet, når nu du har klikket dig igennem billedserien. Men du bør i stedet bruge tiden på at se nogle af Marion Cotillards film. Du ved, blandt andet med hende i rollen som Edith Piaf i La Vie en Rose, som benløs elsker i Rust and Bone eller som, ja, femme fatale i The Dark Knight Rises.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE