mænd-og-hns-trailer

Mænd & høns er en film om Mads Mikkelsen og en masse andre skuespillere med hareskår

Visse ting ændrer sig aldrig i dansk film. Fordi Danmark. Derfor har instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen nu lavet en film, der nok skal blive set af rigtig mange. Også af dig. Fordi Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Nicolas Bro og Søren Malling. Alle med hareskår. Naturligvis. Der er også en høne med klove. Filmen hedder Mænd & høns og har nu fået en trailer.

Godt nok er det 10 år siden, at Anders Thomas Jensen sidst instruerede en film, men alt ser ud til at være ved det gamle. Ja, egentlig behøver du slet ikke indløse billet til Mænd & høns eller at bruge din tid på traileren. Medmindre du altså gerne vil se præcis den samme sorte og absurde komedie, som han allerede har givet os med Blinkende lygter, De grønne slagtere og Adams æbler.

Men når du alligevel gerne vil se Mænd & høns, skyldes det nok, at Anders Thomas Jensen som altid formår at samle et imponerende hold af mere eller mindre flotte skuespillere, for derefter at klæde dem ud og sminke dem til noget nær ukendelighed. Nøgleordet er her hareskår.

Og Mads Mikkelsen med krøller. Han og David Dencik er to brødre, der i jagten på deres biologiske far ender på et forladt sanatorium på en øde ø. Her møder de deres indavlsagtige slægtninge. Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Søren Malling, naturligvis. Det møde er endt som en film med masser af dyresex, grimme frisurer og folk, der hele tiden bliver slået i hovedet.

Med andre ord en Anders Thomas Jensen-film, som kun Anders Thomas Jensen kan lave dem. Så selvfølglig er Ole Thestrup også med for nok engang at fortælle onkelvitser. Dem kan du glæde dig til flere af, når Mænd & høns har premiere den 5. februar 2015 i alle biografer i Danmark (sådan cirka).

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE