boconcept

Mads Mikkelsen har kvinder i bikini under sin seng, fordi sådan bor filmstjerner åbenbart

Det er dog ikke kun kvinder i bikini, som Mads gemmer i sine møbler i den her reklamefilm. Så du kan jo lige læse videre, hvis du gerne vil finde ud af, hvad det er. Ja, dette er en cliffhanger…

Du kan forhåbentligt godt gætte, hvad det er, Mads Mikkelsen og Dejan Čukić gerne vil sælge i filmen. Så scroll lige ned – se filmen – og kom her op igen. Godt. Ja, helt rigtigt: Det er funktionelle møbler og flot indretning. Det gættede du nok ret hurtigt. Cirka der, hvor det viser sig, at Mads gemmer sushi i sofabordet. Lad os så bare håbe, at der er køleelementer i bordet.

Men det er ikke kun sushi, en møbelentusiastisk Mads Mikkelsen bekvemt opbevarer lige ved hånden. Han gemmer også bikiniklædte kvinder under sin seng. Fordi, der jo altid er plads til kvinder i bikini, når man henvender til mænd i den købedygtige alder. Dem er Dejan noget mere interesseret i – altså kvinderne – end i de møbler, Mads viser frem. Det fortænker vi ham ikke i, selvom mad i sofabordet altid kan være rart.

Du skal dog ikke tage dig af, at Mads og Dejan taler engelsk sammen. Det har noget med et internationalt marked at gøre, hvor man nok ikke er så god til dansk – eller lige orker undertekster. For godt nok er BoConcept – der står bag filmen – en dansk designmøbelkæde, men den har altså mere end 270 butikker fordelt på 60 lande. Det vidste du nok ikke lige.

Og hvis du nu sidder og tænker: ”Av, sådan en seng kunne jeg godt tænke mig”, så fortvivl ikke. I forbindelse med filmen udlover BoConcept nemlig et indretningsbesøg og møbler for 75.000 kroner. Du deltager i konkurrencen på deres hjemmeside. Der følger dog nok hverken bikini eller kvinde med i sengen. Men vi ved det ikke. Mads Mikkelsen er dog helt sikkert ikke inkluderet.

Kategori:
Sponsoreret
TAGS:

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE