seinfeld-ck 2

Louis CK og Jerry Seinfeld taler comedy og drikker kaffe i nyt afsnit af Comedians in Cars Getting Coffee

Der er mere båd end bil i første afsnit af tredje sæson af Jerry Seinfelds rullende talk show Comedians in Cars Getting Coffee. Men det gør ikke noget. Båden tilhører nemlig Louis CK, der er Jerry Seinfelds første gæst. Og ligesom i de to forgangne sæsoner er menuen den samme: Jerry Seinfeld henter en komikerkollega i en ekstraordinær bil (i dette tilfælde en noget særpræget Fiat Jolly), de drikker kaffe og taler comedy og livets andre små spørgsmål.

Denne gang er kaffen henlagt til Louis CKs båd, som de tøffer rundt på Hudson-floden i. Her snakker de to komikerlegender blandt andet om at være skæv i en 3D-biograf, hvilke farver, der klæder Louis CK (det gør orange åbenbart ikke), de første ord Jerry Seinfeld sagde (”Leave me alone”) og om dengang Louis CK stødte på grund i sin båd ud for Harlem, hvilket folk på kysten naturligvis valgte at dokumentere.

Comedians in Cars Getting Coffee formår igen det, som TV2 Fri nu i godt et halvt år har forsøgt at lave: Tilbagelænet, men seværdigt fjernsyn. Det er ikke rigtig lykkedes for TV2 Fri. Derfor er det godt, at vi har internettet. Comedians in Cars Getting Coffee viser nemlig nok en gang, hvordan det kan og bør gøres. Det er langsomt fjernsyn, men de 24 minutter, programmet varer, er ingen sag at komme igennem. Du vil tværtimod ønske, det varer længere. Det er i hvert fald tilfældet for undertegnede.

Heldigvis er der mere at se frem til. Hver torsdag, frem til den 6. februar, vil der nemlig komme nye afsnit med Tina Fey, Howard Stern, Jay Leno, Patton Oswalt og Todd Barry. Første afsnit med Louis CK kan ses her.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE