Lea-Seydoux-01-ubeskaeret
Lea-Seydoux-06
Lea-Seydoux-04
Lea-Seydoux-02
Lea-Seydoux-03
Lea-Seydoux-05
Lea-Seydoux-07
Lea-Seydoux-08
Lea-Seydoux-09
Lea-Seydoux-10

Léa Seydoux synes ikke, hun kan finde ud af meget – heldigvis er hun god i både læder og lyserødt

  • Ord: Cloé Picard | Foto: Craig McDean
  • Skrevet: 09. november 2015
Léa Seydoux springer lige om lidt ud som Bond-pige i Spectre. Og så skal der jo laves PR. Det er hun så gået i gang med. Og det er der kommet nogle ret flotte billeder ud af.

Lige om lidt har den nye Bond-film premiere. Og den slags film betyder jo, at filmselskaberne ruller det helt store PR-udstyr ud. Det kan godt være lidt trættende i længden. Heldigvis for os, betyder det i denne omgang, at Bond-pige Léa Seydoux har fået lov til at lave en fotoserie og en forside i novemberudgaven af britisk Vogue.

Der er også et interview. Men det har Vogue ikke lige fået lagt online endnu. De teaser dog med lidt udpluk fra det. Hvilket de måske ikke burde have gjort. Jeg får nemlig ikke rigtig lyst til at læse videre, når Seydoux fortæller, at hun egentlig mest bare er blevet skuespillerinde for, at folk kunne tage sig af hende. At hun hverken har internet eller tv derhjemme. Og at hun heller ikke har kørekort.

Men kan hun da slet ikke finde ud af noget? Jo. For helt inkompetent er den kære Seydoux heldigvis ikke. Hun er nemlig en ret god skuespillerinde. Og så er hun faktisk også god til det der med fotoshoots. Det er her Vogue UKs november-udgave bliver spændende. Deres fotoserie med Seydoux er nemlig lige dele lyserød candyfloss og stramt, sort læder.

Der er sort-hvide billeder, hvor hun får dig til at ærgre dig over, at du ikke har den der helt særlige franske coolness, som gør, at du kan slippe af sted med et stramt læderoutfit. Og så er der billeder, som flyder over med pastelfarver, der får Seydoux til at ligne personificeringen af en kage fra Ladurée. Så kan det godt være, at hun hverken kan køre bil eller bruger internettet, men hun er heldigvis rigtig god til sit arbejde.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE