Del-Rey

Lana Del Reys bidrag til ‘The Great Gatsby’ lyder nøjagtig, som du havde forventet, det ville lyde – heldigvis

Thomas Treo kan sige, hvad han vil.Apropos synes vi stadig, at Lana Del Rey er the bee’s knees, the cat’s pajamas og noget andet, der tilhører et tredje dyr. I anledning af Baz Luhrmanns kommende The Great Gatsby-genfortolkning har Lana Del Rey bidraget til filmens soundtrack med nummeret Young & Beautiful, der bærer den titel og lyder nøjagtig som det nummer, du havde forventet, Lana Del Rey ville bidrage med til et The Great Gatsby-soundtrack. Heldigvis.

Det er i øvrigt verdens sejeste 43-årige herre i skikkelse af Shawn Carter alias Jay-Z, der har sammensat filmens soundtrack, hvilket er godt, fordi det er Jay-Z, men dårligt fordi vi ikke lever i 2002, hvilket var året, Jay-Z sidst peakede. Og inden I hidser jer op over den udmelding, kan I jo spørge jer selv, hvilket godt album, han lige har lavet efter Blueprint 2, der givetvis var et middelmådigt album med en masse gode sange på. Men det var milevis bedre end Blueprint 3.

Nå, men det skulle jo egentlig handle om Lana Del Rey og det vedhæftede nummer forneden. Det er godt, så du bør høre det. Også selvom det lyder som alle andre numre, Lana Del Rey nogensinde har lavet. Hvis det virker, skal det ikke repareres. Og hvis du melder dig i Thomas Treo-koret, er du velkommen til at skrive en passiv/aggresiv omtale af omtalte stykke musik på din musikblog. Men husk imidlertid, at du også er velkommen til at lade være.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE