Gaganew
Gaganew02
Gaganew03
Gaganew04
Gaganew05
Gaganew06

Lady Gaga prøver at chokere ved at tage tøj af og ikke på – det er nyt og vi kan lide det

Der var en gang, hvor Lady Gaga var kendt for at lave musik og iføre sig vanvittige kjoler. Vi andre er nok mere tilbøjelige til at kalde dem for udklædning, men lad nu det ligge for nu. Hun har i hvert fald haft en tendens til at chokere ved at putte ting på sin krop (kødkjolen, anyone?).

Den tendens er efterhånden ved at være gammel i gårde, og nu hvor Miley Cyrus twerker op ad alt, hvad hun kan komme i nærheden af, så er hun faldet lidt i baggrunden. Bare overvej hvor lidt opmærksomhed hendes optræden til TheVMAs fik i forhold til Miley. Og det var nu ikke fordi, den var for sarte sjæle.

Men hvis man ikke kan chokere ved at tage tøj på, hvad gør man så? Jo, man tager tøj af. Og det har hun så gjort i en billedeserie for V Magazine, som Inez van Lamsweere og Vinoodh Matadin, der går under aliaset Inez & Vinoodh har skudt. Og det fungerer. I hvert fald på sådan en Lady Gaga–agtig måde.

Nøgenbilleder er selvfølgelig lidt for ordinært for Lady Gaga, så hun sørger for at vride sig i mærkelige stillinger, har malet sig hvid i hovedet og viser flot sine tatoveringer frem (og, ja, hun har en enhjørning-tattovering). Det fungerer, og der er i hvert fald mere klædeligt end kødkjolen.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE