kwamie-liv-Pleasure-This-Pain

Kwamie Liv kører ud over en klippekant og har en skudduel med Angel Haze i en kornmark

Er du ny læser af Apropos Magazine, ved du måske ikke, at vi i 2014 kårede Kwamie Liv som Årets Stjernefrø. Men det gjorde vi altså. Nu minder hun os om hvorfor.

Hvis man kigger bag Kwamie Livs ører, er jeg sikker på, at der står skrevet en vigtig huskeregel: Kvalitet frem for kvantitet. For det er ikke meget, vi har hørt til hende i 2015. Indtil videre. Men når hun dukker op, dukker hun i den grad op. Det gjorde hun så for en månedstid siden med nummeret Pleasure This Pain, der nu har fået en musikvideo.

Allerede efter tre sekunder er der ikke nogen tvivl om, at det er Kwamie Liv, der står bag nummeret. Produktionen er melankolsk og stemmen er (som sædvanlig) silkeblød og helt tæt på. Hun har Angel Haze med sig. Hende kan vi også godt lide. Det går dog ikke så stærkt, som det normalt gør for Angel Haze. Det er også helt okay. Det langsommere tempo klæder hende – og de lyder desuden godt sammen. Som du måske havde forventet.

Hvis nummeret i sig selv ikke gør dig nok i nattestemning, kan den her video hjælpe på det. Kwamie Liv har instrueret den sammen med Baby Duka, der også har animeret den. Han står desuden også bag coveret på Kwamie Livs første ep, så stilen er velkendt. Og så har han forresten også produceret nummeret. Det er altså ikke så underligt, at videoen så fint rammer nummerets tone.

Det er noget med en biljagt i en ørken og en skudduel i en mark. Det lyder ret intenst, men det er det egentlig ikke. Faktisk giver det ikke forfærdeligt meget mening. Men hey, det er en musikvideo. Og det er Kwamie Liv. Og den er flot at kigge på. Nummeret er desuden fra Kwamie Livs kommende debutalbum – og hvis jeg kender hende ret (og det gør jeg jo), kan vi nok ikke forvente, at det lander lige foreløbig.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE