Manolo01
Manolo02
Manolo04
Manolo03

Kvinder, der skriver søde sedler med pæn håndskrift

Her på Apropos er vi svært glade for kvinder, der ikke er underlagt samfundets konservative indstilling til eksponering af den kvindelige krop. Men vi har selvfølgelig ikke lyst til at gøre det på den der nederen M!-måde. Vi har jo trods alt et ønske om at tiltrække den slags kvinder, der skriver søde sedler med pæn håndskrift, har bukser på selvom de er hjemme og aldrig nogensinde har arbejdet som bartender på et eller andet turist-diskotek i Bulgarien.

Men hvordan gør man så det? Tjah, vi forsøger smide kunstkortet, og præsentere den kvindelige krop som kunst – og ikke som snusk. Det virker altid. Ved I hvad, der også virker? At tilføje lidt filter i Photoshop, så billederne fremstår lidt grynede. Det’ kunst. Og det kan de fleste kvinder sætte pris på. I hvert fald den slags, der skriver pænt, går i bukser derhjemme og alt det der. Kvinder, vi sætter så stor pris på jer. Det skal I vide.

Billederne her er af den gudesmukke Flavia Lucini og er i øvrigt skudt af fotografen Manolo Campion til den mexikanske udgave af Elle Magazine. Ja, det findes.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE