Welcome to me August 7 2013 096.NEF

Kristen Wiig vinder i lotto, er vild med Oprah og køber sit eget talkshow i den her film

Kristen Wiig gør alt værd at se. Derfor glæder du dig naturligvis også til komedien Welcome to Me. Du ved, Kristen Wiig.

I Welcome to Me spiller Wiig en kvinde med en borderline-diagnose. Hun hedder Alice og lever et isoleret liv foran sit tv, hvor Oprahs talkshow kører på repeat. Og ja, det her er faktisk en komedie. Så læs lige videre.

Hendes store drøm er nemlig at få sit eget talkshow. Den drøm bliver til virkelighed, da hun vinder en gigantisk lottogevinst på 86 millioner dollars. Og så får hun også sin egen svanebåd og laver en farsbrødskage.

Alice minder om de skøreste og derfor bedste af Wiigs karakterer fra hendes SNL-dage. Og så ser det ud til, at Welcome to Me giver maksimal spilletid til, at hun kan være både akavet, charmerende og gå i mærkeligt tøj. Altså at bruge sine såkaldte og gudbenådede funny bones.

Selvom jeg kunne nøjes med Wiig alene på rollelisten, har filmen også et ret overlegent cast. Blandt andet også med Tim Robbins og Jennifer Jason Leigh. Og Joan Cusack. Bare for lige at nævne de vigtigste. Ok, du få også James Marsden med det flotte hår fra alle dine yndlings-tv-serier fra 1990’erne. Han har i øvrigt stadig virkelig pænt hår.

Welcome to Me har amerikansk premiere den 1. maj. En dansk premieredato er der selvfølgelig ingen af endnu.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE