kim-kardashian-kanye-west-teller-01
kim-kardashian-kanye-west-teller-02
kim-kardashian-kanye-west-teller-03
kim-kardashian-kanye-west-teller-04
kim-kardashian-kanye-west-teller-05
kim-kardashian-kanye-west-teller-06
kim-kardashian-kanye-west-teller-07
kim-kardashian-kanye-west-teller-08
kim-kardashian-kanye-west-teller-09

Kanye har stylet Kim, så derfor poserer Kim på en stor bunke grus iført stiletter

  • Ord: Cloé Picard | Foto: Jürgen Teller
  • Skrevet: 15. juli 2015
Jürgen Teller har fotograferet Kanye West og Kim Kardashian et sted i Frankrig. Det er der kommet en billedbog ud af, hvor Kim ligger på en mark iklædt meget lidt tøj.

Folk har ekstremt mange holdninger til Kanye West og Kim Kardashian – eller bare Kimye, om du vil. Faktisk har folk også ret tit nogle ret ekstreme holdninger til dem. Jeg har ofte selv lidt svært ved at hidse mig ordenligt op over, hvad Kimye laver. Jeg hidser mig faktisk oftere op over folk, der hidser sig op over Kimye.

Men man må give dem, at de er gode til at skabe opmærksomhed omkring sig selv. Det har System Magazine selvfølgelig også opdaget. Så de har besluttet sig for at udgive en billedbog med selvsamme Kimye foran linsen og fotografen Jürgen Teller bagved (og også lidt foran). Det er der kommet en ret underlig samling billeder ud af.

Kanye har stylet fotoserien. Det har resulteret i, at han selv bare poserer iført sort T-shirt og sorte jeans samt hættetrøje og diamant grills. Og i, at Kim er iført nude bodysuit og hvad der nok er et nude satin bustier. Og så får hun ellers lov til at posere i fransk natur, på en fransk mark og på en stor bunke fransk grus. Og Jürgen går stavgang gennem en flod uden bukser på, men iført en stor dynejakke.

Det er svært helt at forstå, hvad meningen er. Men det er i hvert fald underholdende. Det er dog nogle gang lidt synd for Kimye, at de gør det så let for alle deres haters at grine af dem.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE