Jon Hamm kunne virkelig godt tænke sig, at I holdt op med at tale om hans penis

Det må være hårdt at være kendt som ham den nydelige mand, der spiller hovedrollen OG medproducerer verdens bedste tv-serie, og som tilfældigvis også har en kærlighedsmuskel af episke proportioner. Det kan Mad Mens Jon Hamm skive under på. For nylig florerede en bunke billeder af ham uden undertøj (med med bukser på) på nettet, og det betyder, at verden nu indirekte har fået memoet om, at han er en flot mand med en stor penis. Det blev der så meget furore over, at nogen nu har dedikeret en Tumblr til hans hans “wang” (deres nederen udtryk, ikke vores).

Det har Jon Hamm det tilsyneladende stramt over. Pun intended. I sådan en grad, at han valgte at snakke med Rolling Stone Magazine om det i det interview, der akkompagnerer den forside, han i øvrigt pryder i denne måned.

“I’m wearing pants, for fuck’s sake. Lay off,” siger han. “I mean, it’s not like I’m a fucking lead miner. There are harder jobs in the world. But when people feel the freedom to create Tumblr accounts about my cock, I feel like that wasn’t part of the deal.”

Det må virkelig være hårdt at være Jon Hamm. Livet gør ondt nogle gange.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE