mayerperry

John Mayer har lavet en kærlighedsduet med sin kæreste Katy Perry og den er ikke forfærdelig

Normalt er kærlighedsduetter fremført at kendis-musikere djævlens værk. Det bliver ofte for påtaget, som da Linkin Park lavede en cd med Jay Z.  Så da jeg hørte Katy Perrys kærlighedsgrin på duetten med hendes on/off kæreste, John Mayer, var jeg overrasket – og en smule nervøs.

Ser I, John Mayer har lavet en sang med sin rige, berømte kæreste, så han kunne sælge flere plader og tjene flere penge, men det er helt okay med os. Efter et par brud og et par sygdomme på stemmebåndet virker det til, at han har fundet sin hylde, som han så deler med Katy Perry. Hylden er en smule diffus. For det er John Mayer. Han ligner en, der har været på rov hos kostumieren fra Pirates of the Caribbians garderobe – og så er han begyndt at spille på country-guitar.

Og jeg tænker, at han i alder af 35 år er klar til at smide håndklædet i ringen, og tjene penge på at synge countrysange med den han elsker, mens han ser tosset ud.

Sangen, siger du? Tjah, den er en smule ensformig. Omkvædet ”You love who you love, who you love” bliver gentaget mange gange og teksten er ikke nær så dyb, som hans tidligere. Men den fortæller det, John Mayer og Katy Perry har behov for at statuere. Hendes vokal er ikke synderligt stærk, måske rettere nervøs, men det er måske også det, hun var, da hun skulle synge ”My boy, he ain’t the one that I saw coming, and some have said his heart’s too hard to hold, and it takes a little time, but you should see him when he shines, because you never wanna let the feeling go.”

Måske tænkte hun på Russell Brand, da hun kiggede på John Mayers mange halskæder og hans bandana, da de to stod i studiet og blev nervøs over, hvem hun sang til. Eller også er hun bare forelsket i ham, der kan synge bukserne af din fars datter. Ja, John Mayer er “ham”.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE