joaquin_phoenix_inherent_vice

Joaquin Phoenix’ bakkenbarter i Inherent Vice er alt, du ikke vidste, du manglede

Paul Thomas Anderson er en af de instruktører, der kan få hvem som helst til at fungere på film – selv Adam Sandler. Derfor er jeg ikke nervøs, når Owen Wilson dukker op i traileren til P.T. Andersons nyeste film Inherent Vice. Nej, jeg sætter mig i stedet ned og begynder at glæde mig. Det bør du også gøre.

Ud fra traileren at dømme, så lader Inherent Vice til at handle om Joaquin Phoenix, der bliver rodet ud i… et eller andet rod. Noget med en ekskæreste, en kidnapning og Josh Brolin som inkompetent politichef. Reese Witherspoon og Benicio del Toro er der vist nok også et sted. Og hvis du tænker på The Big Lebowski, når du ser traileren, er du ikke den eneste.

Men det er egentlig alt sammen lige meget, for Joaquin Phoenix har store bakkenbarter. Fordi selvfølgelig har han det. Han er Joaquin Phoenix, og alting ser godt ud til ham. Det skader bestemt heller ikke, at traileren byder på musik fra både Outkast, Sam Cooke og P.T.A. resident DJ Jonny Greenwood.

Inherent Vice ser mere morsom ud end andre af Andersons tidligere og lange, men fremragende film som The Master og There Will Be Blood. Det er nu også helt i orden. Meget i orden faktisk. Han har nemlig før vist, at han sagtens kan få os til at grine. Du ved, Punch-Drunk Love og Boogie Nights. Hvis du vil være med i fanklubben, kan du se traileren herunder. Filmen kan du først se til januar.

Kategori:
Film & TV

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE