jazz-cartier-Stick-and-Move

Jazz Cartier er så fuld af selvtillid på ny single, at han leverer en perfekt Scooby Doo-reference

Hvis Travis Scotts don’t-give-a-fuck-attitude er noget for dig, skal du lytte til Jazz Cartiers Stick and Move.

Donald Trumps parodi på Hotline Bling er pisseirriterende. Det kan vi blive enige om. Men det viser også, hvor stor han er blevet. Altså Drake. Så stor, at han bruges i en præsidentkampagne og så stor, at der i Toronto snakkes om en musikscene før og efter Drake. 22-årige Jazz Cartier er næste skud fra Toronto.

Og med sit nye nummer Stick and Move viser Jazz Cartier i hvert fald, at han er klar til at gå fra Toronto-undergrund til Trump-spotlight. Jacuzzi La Fleur – det kalder han sig selv – viser her sin nærmest skizofrene alsidighed. Han rapper råt og direkte om, hvordan han er gået fra hipster-piger til gold diggers, mens han med knækket auto-tune synger omkvædet ind som T Pain.

En alsidighed, han også viste på mester-mixtapet fra april i år, Marauding In Paradise, hvor han skifter mellem dyster Travis Scott-attitude på den tunge New Religion og senere skruer tempoet ned i den mere jazzede og Toro Y Moi-samplede Rose Quartz/Like, Crazy. Stick and Move er mere Travis Scott end Toro Y Moi, men producer og legekammerat Lantz sørger med en venlig trap-produktion for, at nummeret kan høres af fans af begge.

Det er en selvglad banger med masser af stemning. Han rapper let og humorfyldt som i andet vers, hvor han pakker selvtilliden ind i referencer til Shaggy og Scooby Doo. Nej, Stick and Move er intet stort mysterium for hverken dig, mig eller Shaggy. Den er faktisk lige til – og det holder. Det er første single fra et kommende udspil, der måske får Donald Trump på dansegulvet.

Jazz CartierStick and Move

Jazz CartierMarauding In Paradise

Kategori:
Musik
TAGS:
,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE