sound-and-the-fury-trailer-james-franco

James Franco har fucked up tænder og forsøger at være vildt alvorlig – det går ikke så godt

Af en eller anden grund spiller James Franco, Seth Rogen og Danny McBride med i den her film, der ikke er en komedie. I hvert fald ikke en komedie med vilje.

James Franco har filmatiseret William Faulkners berømte roman The Sound and the Fury fra 1929. Okay, den bog har godt nok ikke læst, men kort fortalt handler den om en aristokratisk sydstatsfamilies pinefulde opløsning. Vent lige, det lyder jo ikke vildt sjovt, så hvorfor er Franco, Rogen og McBride med i den? Tja, det ved jeg faktisk ikke – og det er jeg heller ikke sikker på, de selv ved.

Selvom du muligvis ikke kender forfatteren, er det faktisk anden gang, Franco filmatiserer en af hans bøger – og selv spiller hovedrollen. Kan du huske As I Lay Dying fra 2013? Nej, det kan de færreste. Men den har heller ikke fået særligt gode anmeldelser. På trods af det har Franco valgt at kaste sig over endnu et seriøst stykke drama af Faulkner. Og han har givet Seth Rogen en telegrafisthat på.

Jeg havde egenlig håbet på, at det næste projekt med de tre herrer ville blive en Pineapple Express 2. I stedet får vi en film, hvor Franco har fået fucked up tænder. Det er svært at sige, om det kommer til at fungere. Men det gør det ikke i traileren, hvor han mere minder om Ben Stiller som Simple Jack i Tropic Thunder end en karakter i et seriøst drama. Egentlig minder traileren om en dyrt produceret spoof-trailer.

Der også andre skuespillere med, som du dog ikke nødvendigvis forbinder med et overforbrug af cannabis. Her snakker jeg om Tim Blake Nelson – den ene bror fra O Brother, Where Art Thou? De andre hedder Scott Haze og Ahna O’Reilly, men de er ikke så kendte endnu. Uanset hvad, kommer du sikkert ikke til at kunne se filmen i de danske biografer, men måske det også er nok traileren.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE