Everything-Will-Be-Fine-James-Franco-Trailer

James Franco bor i en isfiskerhytte og er ikke spor sjov i den her film af Wim Wenders

Jeg lover, at du ikke bliver i godt humør af traileren for Everything Will Be Fine. Men fordi, den er instrueret af Wim Wenders, ser du den lige alligevel.

Traileren til Everything Will Be Fine spoiler handlingen, så det tillader jeg mig også at gøre: James Franco er en forfatter, som bor i en isfiskerhytte og er i semi-deprimeret humør. Forståeligt nok, der har jeg heller ikke lyst til at bo. Så kommer han til at køre Charlotte Gainsbourgs barn ned. Det bliver hun ked af, så han trøster hende. Franco er jo en god fyr. Det synes drengens bror dog ikke, så han opsøger Franco tolv år efter ulykken og påstår, at hans forfattersucces skyldes inspiration fra trafikuheldet. Puha, tunge sager.

James Franco er tilsyneladende i en slags afvænning fra komik og alt, hvad der er sjovt. Han har i hvert fald på det seneste (med blandet succes) ageret seriøs dramamand. Men med det højst uimponerede indtryk vi fik af ham i traileren til hans anden nye film, The Sound and the Fury, tvivler jeg dog lidt på, om han overhovedet er klar til Wim Wenders?

Ikke fordi, Wim Wenders ikke har erfaring. Det har han. Han har ligesom lavet mere end 50 film, blandt andet Paris, Texas, Wings of Desire og Buena Vista Social Club samt The Salt of the Earth. Hvis du ikke har set dem, bør du gøre det. Og så er han desuden præsident for European Film Academy. Det siger jo ikke så lidt.

Men ja, du kan jo starte med at bruge to minutter på traileren, der desuden byder på Rachel McAdams, Peter Stormare, Marie-Josée Croze og noget dramatisk klavermusik.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE