Southpaw-trailer

Jake Gyllenhaal er en vred bokser, der får peptalks af 50 Cent i Southpaw

Southpaw er umiddelbart en film om boksning. Men manuskriptforfatteren Kurt Sutter har valgt, at mænd, der slås ikke skal fylde hele filmen. Heldigvis for det. Så er der nemlig også blevet plads til 50 Cent iført fedora.

Nu er der landet en tredje trailer for filmen, hvor Jake Gyllenhaal spiller bokseren Billy Hope (ja, det hedder han faktisk), der har mere end bare andre boksere at slås med. Han skal også kæmpe for at beholde forældremyndigheden over sin datter. Det virker som lidt af en opgave for en mand, der tilsyneladende knapt orker at holde sig selv i live.

Rachel McAdams er med som Jakes kone, men i en noget mere vasket og velklædt udgave end den, vi for tiden ser hende i i True Detective. Desværre er hun dog ikke med ret længe, fordi – SPOILER ALERT – hun hurtigt stiller stilletterne efter et pistolskud. Og så skal Jake ellers i gang med at bevise, at han godt kan være en god forælder uden hende. Det kræver blandt andet, at han kommer i gang med noget boksning. Det siger sig selv.

Hvad, der ikke siger selv er, at 50 Cent er med. Og efter at have set alle tre trailere for Southpaw, ved jeg stadig ikke, hvad hans rolle i filmen er. Men det er heller ikke så vigtigt, for han har både et ternet suit og en fedora på. Forest Whitaker er med som boksetræneren, der skal hjælpe Jake – og har derfor passende sat smørpakken til side. Og fordi, han er Forest Whitaker, så ved du, at han har en lektie at lære Jake.

Det sidste, der (måske) er værd at nævne er, at Eminem har lavet ny musik til filmen. Ja, både Eminem og 50 Cent er involveret i denne film. Hvad er det her, 2003? Nå’men se nu bare traileren alligevel. Der er på alle måder gang i den.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE