Love and Mercy The Beach Boys trailer

Ja, både Paul Dano og John Cusack spiller Brian Wilson i filmen om geniet bag The Beach Boys

Berømt for sit musikalske geni, surfersmil og ustabile psykiske tilstand. Der findes ingen som Brian Wilson. Udover Paul Dano og John Cusack, der begge spiller ham i Love & Mercy.

Der findes to typer mennesker i verden. Dem, der kender The Beach Boys fra slutsangen i Love Actually, og dem, der kender The Beach Boys som en af de største popgrupper. Nogensinde. Du er selvfølgelig den sidste type, og derfor kan du også glæde dig til filmen om det gale geni bag det hele: Brian Wilson.

Okay, indrømmet. Traileren til Love & Mercy sælger ikke sig selv særlig godt. På 20 sekunder har den allerede spillet tre forskellige sange og klikket dobbelt så mange biopic-klichéer af. Inklusiv den, hvor bandet synger i et studie og ligner det danske fodboldlandshold.

Men så er der jo lige det med, at filmen handler om Brian Wilson. Det kan du se, fordi, at de andre medlemmer i The Beach Boys spilles af ukendte mennesker. Brian Wilson bliver derimod spillet af ikke bare én, men hele to skuespillere: Paul Dano OG John Cusack. Som ung og gammel, selvfølgelig. Elizabeth Banks og Paul Giamatti er også med, men de spiller andre roller. Heldigvis.

Så selvom traileren ser lidt kedelig ud, kan du altså godt glæde dig. Brian Wilson var jo genial. Du kan jo for eksempel se, at han spiller på hunde i filmen. Men han var også meget syg. Du kan jo for eksempel se, at han vågner op som John Cusack i filmen.

Hans historie er altså – på godt og ondt – som skabt til det store lærred. Jeg håber bare, at Love & Mercy kommer til Danmark, så vi kan finde ud af, om filmen gør manden retfærdighed.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE