Milosh-j.viewz-dont-pull

j.viewz og Milosh giver dig soundtracket til din næste dynedag med Don’t Pull Away

Med novembermørke og kulde behøver du sikkert ikke flere undskyldninger for at blive liggende i sengen. Men her får du altså alligevel en rigtig god en.

Kan du genkende stemmen? Det kan du sikkert. Jeg kan umiddelbart ikke komme på nogen andre med den lyd. Den har jeg virkelig savnet. Ja, det er Mike Milosh fra duoen Rhye, som Jonathan Dagan aka j.viewz har inviteret med på det her nummer. Og som altid kan jeg ikke andet end give mig hen til hans silkebløde stemme.

Hele produktionen er fjerlet og blød – og det fungerer Miloshs vokal altså perfekt til. Et virkelig godt valg af sanger, j.viewz. De langsomme elektroniske beats kommer i dovne bølger, og ja, det er mindst ligeså afslappende som helt almindelige ikke-elektroniske bølger, der ruller op på en strand. Jeg får mest af alt lyst til at ligge i nogle lette, hvide dyner hele dagen, når jeg hører det her nummer. Nok helst ikke alene.

Nummeret handler da også om netop at være to – og gerne at ville blive ved med at være to. ”Every part of you is pulling me, so don’t pull away”. Ja, du kender sikkert følelsen af at være mere vild med en person, end vedkommende er med dig. Hvis ikke du gør, så gør du det, når du har hørt det her nummer.

Don’t Pull Away er en del af j.viewzThe DNA Project. Det er en ret flot hjemmeside med opdateringer fra den proces, der ligger bag numrene. Her kan du således også se små videoer – blandt andet om, hvordan det her nummer blev til. For eksempel troede j.viewz, at Milosh var en kvinde – og så har han indspillet trommerne ved at slå sig selv på lårene.

Du skal forresten glæde dig til, når strygerne rammer nummeret til sidst. Du skal generelt bare glæde dig til at kunne høre det her nummer igen og igen.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE