Porsches-karate

Hvis du har brug for en sensommerforelskelse, kan du passende starte med singlen Karate

Der er ikke meget kampsport over Porsches' nye single. I stedet dufter den af en ung sensommerforelskelse. Du ved, uforpligtende og bekymringsfri.

Det er på ingen måde et tungt nummer, som australske Porsches har lavet. Og du behøver da heller ikke at lytte mange gange til nummeret før, at du kan synge med. Du ved, ”are you drinking tonight” og ”chocolate in my icecream, ca-ca-can’t live without it” lærer du ret hurtigt. Duoen er nemlig flinke til at gentage teksten. Det er både befriende overfladisk og forførende enkelt.

Det er i det hele taget en velsmurt fornøjelse, som australierne Jesse Sewell og Carl Fox her giver dig. Kælne vers på et lag af blød synth og varme elektroniske beats, der tiltrængt luner i det begyndende efterår. Det er næsten helt tropisk. Jeg glemmer i hvert fald lidt nemmere gråvejret, når jeg hører det her nummer. Det gør du uden tvivl også.

Porsches beskriver sig selv som ”music on your little sister’s iPod”. Og det er i grunden en ret rammende beskrivelse. For Karate lyder lidt som en ungpigefilm. Du ved, ikke som i et gensyn med din gamle bøjle og dårlige tøjstil. Men som i færre bekymringer og mere naivitet. Jeg får i hvert fald lyst til at lukke øjnene og være lidt teenage careless. Igen.

Kategori:
Musik
TAGS:
,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE