gnash-dear-body

Her er en fyr fra Los Angeles med en følsom godnatsang til dig og dine følsomme venner

Gnash er en sanger, producer og dj fra L.A., der helst ikke vil have g’et udtalt i sit navn. Det prøver vi at lade være med.

Nå, men hvis jeg nu fortæller dig, at ham her en gang har lavet et cover af et Blink-182-nummer, gider du så læse videre? Ja, av. Men det gider du altså godt, for han er en dygtig fyr. Det viser han på sin fløjlsfine single Dear Body, der fortæller os, at voksne mænd sagtens kan være følsomme. På en cool måde. Men det ved du sikkert allerede.

Hvad du endnu ikke ved er, at gnash tager den helt derud, hvor han synger om at danse på skyerne og sove ved siden af sleepy bunny princesses. Men lad mig lige komme med en spoiler: Det hele er bare en drøm. Det passer til gengæld fint til musikkens lyse pianotoner og den yndefulde vokal, som får dig til at sænke dine skuldre.

Og så kan jeg godt lide den lille samtale han har med sig selv, “are you ready for rest? You’ve had a long day. You’ve been put to the test. If it wasn’t your best. Everything’s better in bed”. Sødt, ikk’?

Hvis du ikke lige kender gnash, skal du ikke høre for det. Han har kun en ep på Soundcloud i rygsækken og så et par drypvise singler som denne her. Du kan jo lige høre Daydreams også – og sammen med mig krydse fingre for, at han lader de her singler dryppe videre på os. Nå ja, glemte næsten Blink-182-coveret. Det får du her.

Kategori:
Musik
TAGS:
,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE