BeckYSL1
BeckYSL2
BeckYSL3
BeckYSL4

Hedi Slimane har fået Beck til at ligne en vinder

Det kan godt være, at Beck er scientolog og 1.70 høj. Men ikke desto mindre har Yves Saint Laurens nyudnævnte kreative direktør, Hedi Slimane, fået ham til at ligne en fuckin’ vinder. Det er sjovt, fordi Becks største hit gennem tiden hedder titlen Loser. Men det vidste du godt, ikke?

Slimane og Beck er i øvrigt også kammerater i den virkelige verden. Mon ikke de har nogle mærkelige drengeaftener? Den slags, hvor de snakker om sort tøj, spiser grøntsager som snacks og ser franske kunstfilm. Bagefter hører de Beck-plader. Ikke fordi Beck er til stede. Men fordi Becks musik nu engang er det bedste musik at hænge ud til.

Det ser vi ikke ned på. Der er højt til loftet i Apropos’ verden. Musikere og skuespiller er i grunden de eneste, der bliver set ned på for at nyde deres eget arbejde. Det er sådan lidt fy-fy-agtigt at se sine egne film eller lytte til sine egne sange. Men du bliver jo ikke sur på baristaen, der laver sig selv en god kop kaffe, når vedkommende kommer hjem fra arbejde, vel? Tænk lige over den.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE