grimes-dazed-01
grimes-dazed-02
grimes-dazed-03
grimes-dazed-04
grimes-dazed-05
grimes-dazed-06
grimes-dazed-07
grimes-dazed-08
grimes-dazed-09
grimes-dazed-10

Grimes har ikke tid til at barbere sig under armene, men bruger gerne tid på at lægge tarotkort

  • Ord: Julie Silfvander | Foto: Roe Ethridge for Dazed
  • Skrevet: 30. september 2015
Grimes tjekker sine tarokkort, inden hun udgiver albums. For at spå om sin succes. Så det er hun sikkert i gang med nu, da hendes nye album lander i oktober.

Du husker formentlig Grimes for numre som Oblivion og Genesis. Ja, det er hende, som i 2012 kælede med en gul slange og omgav sig med en hær af post-futuristiske typer samt Brooke Candy iført nogle seriøse plateausko og en sparsom sølvrustning. Nu er Grimes på vej med et nyt album. Og når man er på vej med et nyt album, skal man lade sig interviewe. Derfor har hun snakket med Dazed.

Interviewet bevæger sig uundgåeligt ind på emnerne seksualitet og feminisme, hvilket passer Grimes helt fint. Her har hun nemlig en del at sige. For eksempelvis undgår hun helst kønsspecifikke pronominer. Og så fortæller hun også, at hun lader håret gro under armene, ”The reason I have fucking armpit hair is… I don’t actually like it, aesthetically! I’m just too busy to deal with it. I am a working woman”.

Det kan du blandt andet se på de billeder, der følger med interviewet, hvor Grimes også er iklædt røde latexhandsker og blå gummifingre med røde negle. Det bærer hun faktisk meget godt. Men udover at tale om kropsbehåringens æstetik, fortæller hun også om nedturen, der fulgte efter gennembrudsalbummet Visions i 2012. Nedturen burde dog ikke være kommet bag på Grimes, da hun allerede spåede den inden udgivelsen.

Ja, bogstaveligt talt spået. Hendes tarokkort viste nemlig flere gange Djævelen selv. Og det kan jo ikke være et helt godt tegn. Nedturen gik dog ikke på karrieren. For som du ved, blev Visions en succes. Det var derimod en personlig nedtur, hvilket blandt andet betød for mange stoffer. Måske Grimes lige skal lytte lidt bedre til sine tarotkort – særligt nu, hvor hun jo nok sidder med dem, da hendes nye og endnu unavngivne album er på vej.

Kategori:
Personligheder
TAGS:
, ,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE