Connan-Mockasin-Devonte-Hynes-Hiromi-Oshima-Feelin-Lovely-03

Feelin’ Lovely er perfekt til næste gang, du har lyst til at drikke rødvin en sen aften

Connan Mockasin og Devonté Hynes indspillede nogle numre sammen på en festival tidligere i år. Det er godt, at de gjorde det, for nu kan du nemlig blandt andet lytte til Feelin’ Lovely lige her.

Jeg kunne forestille mig, at det her nummer ville gå glimrende til et glas rødvin sent på aftenen. Det er tilbagelænet, groovy og generelt ret lækkert at lytte til. Nummeret kører en del i ring, men det er slet ikke en dårlig ting. Det giver lidt fornemmelsen af, at det egentlig kunne fortsætte i en uendelighed. Hvilket heller ikke ville gøre noget, hvis du spørger mig.

Det er new zealandske Connan Mockasin, der synger for. Han giver med sin lidt kantede vokal modspil til nummerets bløde lyd, der udgøres af afdæmpede guitarriffs, jazzede keys og ikke mindst Blood Orange aka Devonté Hynes’ call-response-kor.

Feelin’ Lovely er andet nummer på ep’en Myths 001, der består af i tre numre. Dem gik Hynes og Mockasin sammen om at skrive og indspille i forbindelse med festivalen Marfa Myths i Texas tidligere i år. De måtte dog godt have indspillet lidt flere.

Det er tre ret forskellige numre. Det første på ep’en, La Fat Fur, er mere uptempo, mens det afsluttende Big Distant Crush er en stille ballade. Men du kan jo passende starte med Feelin’ Lovely lige her og så google dig frem til resten af ep’en efterfølgende.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE