FEKNIGHTS

Fe er en hemmelighed – men nok ikke så længe endnu

Denne artikel skal omhandle en ny, dygtig sangerinde, der kalder sig Fe. Under normale omstændigheder ville jeg lave en hurtig omgang research (må jeg godt bruge journalist-termer, selvom jeg ikke er uddannet journalist?), om hvor Fe er fra, hvor gammel hun er, hvem der producerer hendes musik og om hun er kendt fra noget, vi alle sammen har hørt eller hørt om.

Sådan er det bare ikke lige denne her gang. Jeg kan ærlig talt ikke finde særlig meget om hende. Hun er fra London, flere har sammenlignet hende med Lana Del Rey (formodentlig grundet læberne, stemmen og webcam-billederne) og så betegner hun sin musik som “A Cloud Dipped in Vanilla” – en beskrivelse, som passer suverænt godt til musikken, hvis du spørger mig.

Vi snakker en stille, sart, sød, klaverbåret sangerinde med en stemme, som vi kender fra føromtalte Lana Del Rey og det er overhovedet ikke en dårlig sammenligning at lave. Indtil videre har hun lagt en sang på sin Soundcloud og én på sin YouTube. Du kan høre den bedste nedenfor. Men lyt også lige til den anden, okay?

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE