Emilia-Clarke-01
Emilia-Clarke-02
Emilia-Clarke-03
Emilia-Clarke-04
Emilia-Clarke-05
Emilia-Clarke-06
Emilia-Clarke-07
Emilia-Clarke-08
Emilia-Clarke-09
Emilia-Clarke-10
Emilia-Clarke-11

Esquire udnævner Emilia Clarke til 2015’s mest sexede kvinde og tager 2015’s mest kedelige billeder

  • Ord: Isabella Tvede | Foto: Vincent Peters
  • Skrevet: 21. oktober 2015
Britiske Emilia Clarke har vundet den komplet ligegyldige titel af at være den mest sexede kvinde i live. Altså i 2015. Og det er sikkert rart for Clarke at blive anerkendt for at have en puls og samtidig være sexet. Så bliver det ikke meget bedre.

At dømme ud fra billederne skal den 28-årige skuespillerinde dog ikke satse på at holde fast i titlen til næste år. De er nemlig umanerligt kedelige. Hvilket i sig selv er en præstation, når vi nu alle sammen via Game of Thrones ved, at hun har ret godt styr på det der sexet. Men Esquire har altså besluttet sig for at give dragemoderen en kedelig sort badedragt på, placere hende i en lænestol og bedt hende om at lave trutmund. Det fungerer ikke så godt.

For at holde journalistikken ægte, følger der naturligvis et interview med. Desværre handler det meget mere om journalisten end om Emilia Clarke. Og uden at være usympatisk, er jeg ret ligeglad med journalisten. Han er fra Texas, og jeg gætter på, at det er derfor, han bruger utroligt mange ord på at skrive om det engelske regnvejr, deres te og den europæiske idyl.

Men når journalisten løsriver sig fra eget kosmos, finder vi ud af at:

  • Emilia Clarke kan godt lide Metallica.
  • Emilia Clarke har en chesterfield-stol. Hun er jo britisk.
  • Emilia Clarke havde ikke tid til at læse Game of Thrones-bøgerne inden sin casting, så hun gjorde som alle andre dødelige og slog et smut forbi Wikipedia.
  • Emilia Clarke beskriver sig selv som en ”milk-first kind of girl”, når det kommer til te. Hun er virkelig britisk.
  • I forbindelse med en voldtægtsscene på settet til Game of Thrones var det hårdt: ”I had to take a little time out. I said, I needed a cup of tea, had a bit of a cry, and was ready for the next scene”. Altså virkelig, virkelig britisk.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE