kwamie_bigbanner

Her er svaret på, hvorfor Kwamie Liv bliver din nye forelskelse

Har du nogensinde været forelsket? Selvfølgelig har du det. Og med nyeste track fra den dansk/zambiske sangerinde Kwamie Liv er der gode chancer for, at du bliver det igen. Jeg er i hvert fald fuldkommen blown away på endorfinrus efter at have lyttet intenst til hendes smukke stemme på denne charmerende bastard af et mashup, hvor Notorious B.I.G.’s Sky’s the Limit møder Louis Armstrongs Just a Gigolo. Jazzet, inciterende og vanedannede.

Kwamie Livs stemme er kælen og bestemt, dybtfølt og autentisk og leder tankerne tilbage på Frankrig i mellemkrigstiden, mens det overraskende mashup holdes forbandet lækkert sammen af den åbenlyst talentfulde producer BABY DUKA. Vi sender allerede længselsfulde tanker mod fremtidige udgivelser. For med det her nummer cementerer Kwamie Liv ikke kun sit talent og potentiale, men udvider også repertoiret med en produktion ud over det sædvanlige.

Til vores store fornøjelse har Kwamie Liv brugt 2014 på stille og roligt at udsende nye tracks til en stigende skare af følgere på Soundcloud. Hun er med god grund blevet sammenlignet med blandt andet Lana Del Rey, FKA Twigs og M.I.A. – du vil kunne høre hvorfor ved blandt andet at lytte til overskudsfesten af et nummer som Coming Thru samt resten af hendes Lost in the Girl-ep.

Jeg lyver, når jeg fortæller, at jeg har hørt Just A Gigolo/Sky’s the Limit 100 gange. Men når næste uge er gået, må du godt holde mig op på det. For både nummeret og Kwamie Liv vokser sig større for hver gang, jeg trykkes play. Så det vil jeg lige gør igen.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE