BOOTS-CURE

Du vil sikkert gerne bytte CV med BOOTS, men start lige med at høre hans nye single

Han producerede Beyoncés selvbetitlede album fra 2013. Året efter co-producerede han det fremragende Run the Jewels 2. Og i 2015 havde han fingrene nede i FKA twigs’ M3LL155X. Nu vil BOOTS egentlig gerne prøve at udgive noget selv.

Her er en mand, der er glad for store bogstaver. BOOTS har nemlig lige udgivet singlen C.U.R.E. fra albummet AQUARIA. Om den er lige så voldsom som hans versalforbrug, må du selv bedømme. Men vi kommer ikke udenom, at det dundrende track lyder godt i ørerne på en kold hverdag i efterårsmørket. Bare for at sætte stemningen.

Det er BOOTS nemlig også god til. For han kan noget med tunge trip-hop-beats. Spørg bare FKA twigs. Eller du kan høre hendes track Glass & Patron, som BOOTS producerede. På C.U.R.E. er tempoet dog skruet lidt i vejret med et hårdt metallisk beat, der insisterende sender tanker mod Run the Jewels’ Oh My Darling Don’t Cry. Bare for at namedroppe lidt.

Det er jeg i øvrigt ikke færdig med. For BOOTS har allerede udgivet fire andre singler fra AQUARIA. Og her bruger han endda små bogstaver i titlerne. Der står dog Massive Attack med ret store bogstaver hen over førstesinglen Bombs Away, der sammen med titelnummeret er de mest interessante.

Så er der lidt til playlisten, indtil debutalbummet udkommer den 13. november. Vent, siger du måske. Debutalbum? Har han ikke tidligere udgivet et mixtape og soundtracket til sin egen kortfilm? Jo, men det tæller ikke.

Kategori:
Musik
TAGS:
, ,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE