1Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho
3Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho
2Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho
5Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho
6Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho
4Stussy-Spring_Summer-2013-Featuring-Adrianne-Ho

Du skal ikke kaste med sten, når du selv tjekker den nye Stussy-kollektion ud på grund af den pæne pige i tøjet

Først og fremmest: Selv tak. For det andet: Ja, det er hende der Adrianne Ho, som alle synes er lækker og som med garanti er pænere end nogen pige, du nogensinde har scoret. Vi har ikke engang tænkt os at lade som om, at vi skriver denne artikel på grund af tøjet, hun er iført, som i øvrigt er fra Stussys forår/sommer 2013-kollektion. Eller, det er måske 15 procent grundet tøjet og 85 procent på grund af Adrianne Ho. I det mindste er vi ærlige, ærede læsere. Det bli’r I da nød til at elske os for.

Dette er i øvrigt et virkelig klogt træk af det der streetwear-mærke, som de fleste alligevel havde glemt alt om. Det beviser én ting: Hvis du ifører en gudesmuk kvinde dit tøj, kommer folk til at tale om det. Skønhed sælger. Vi skrev eksempelvis ikke om deres forrige vinterkollektion anno 2012 af den simple årsag, at vi ikke var seksuelt tiltrukkede af de ellers pæne herrer i den lookbook.

Og inden du begynder at pege fingre ad undertegnede og resten af mit hold af dygtige folk, kan du jo spørge dig selv, hvorfor du i skrivende stund (vi tæller vel at mærke 2013, min ven) sidder og tjekker Stussys nye kollektion ud. Ja, han uden synd kan jo bare kaste den sten.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE