lykkeli_asap

Du skal høre A$AP Rockys ‘remix’ af Lykke Li, fordi du ikke bør misse en mulighed for at høre Lykke Li

Meget tyder på, at A$AP Rocky også lider af det der selvfedhedssyndrom, som er helt nødvendigt, hvis man vil være en betydelig rapper. Heldigvis. Forestil dig en rapper med dårlig selvtillid. Nej vel? I hovedtræk betyder det egentlig bare, at du tror hele verden drejer rundt om dig selv. Det betyder også, at når A$AP Rocky hører noget fedt, så skal han være med i det. Og det lyder da egentlig på papiret som en okay god idé.

Derfor har den gode og dygtige rapper klippet sin egen rap ind i Lykke Lis fantastiske No Rest For The Wicked. Vi har hørt det nye remix, fordi vi nødigt misser en mulighed for at høre noget fra Lykke Li, da slet ikke denne bombastiske og skrøbelige popballade. Og det burde du ærlig talt heller ikke. Alternativt kan du finde det oprindelige nummer frem et sted på internettet.

For det gør ikke den store forskel. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke som sådan har lyttet intenst til rapperens vise ord, men hans bidrag virker en anelse ligegyldig. Det er helt okay på den måde, at han ikke piller meget ved selve nummeret. Og i anden omgang virker rappen da også bedre på mig end første. Under alle omstændigheder er det et kæmpe high five til Lykke Li, som tydeligvis er nået helt til USAs ghetto.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE