la roux single

Du kommer til at elske den nye single fra La Roux, fordi alle elsker et godt drama

Det er lang tid siden, vi har hørt noget fra La Roux, der med Elly Jackson og hendes knivskarpe frisure i front gav os hårdtslående hits som Bulletproof og In For The Kill. Det er faktisk fem år siden, for at være mere præcis. Nu er La Roux tilbage – Elly Jackson har sin frisure i behold – og den britiske duo har ikke mistet deres kærlighed til synthflader eller deres sans for gode popmelodier. Heldigvis. Du kan jo bare lytte til deres nye single, Let Me Down Gently, der er et kursus i, hvordan en dyster popballade skal bygges op – sådan rent dramaturgisk. Du trykker play herunder.

Der er et mere tilrøget og knitrende neonskær over Let Me Down Gently end den der forgængelige 80’er-kitch, der gjorde deres tidligere materiale lidt uholdbart i længden. På Let Me Down Gently lyder de næsten som om, de hører hjemme på pladeselskabet Italians Do Better. Tænk Chromatics og Glass Candy. Specielt omkring 1:23 tager nummeret fart, og ved 2:40 er der ingen vej tilbage.

Elly Jackson har ikke verdens største stemme, men det elektroniske arrangement passer fremragende til hendes klang, og stemmelejet ligger perfekt under grænsen for, hvad den kan bære. Til gengæld kunne de med fordel fjerne saxofonen, der gør sin entré hen mod slutningen af nummeret, og forvandler et ellers velproduceret drama til en melodrama.

Kategori:
Musik
TAGS:
,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE