MileyW1
MileyW2
MileyW3

Det nye interview, Miley Cyrus har givet til W Magazine, understreger, at hun ikke er så håbløs, som du tror

“She’s cool, she’s scandalous,” sådan starter interviewet med vores allesammens yndlings infant terrible, Miley Cyrus. Det er det amerikanske modemagasin W Magazine, der har lagt sider til det glimrende portræt “My Oh Miley!”, som vi synes, du burde læse. For hvor ellers finder du citater af den her kaliber: “I like that I’m associated with sexuality and the kind of punk-rock shit where we just don’t care.”

Interviewet er skrevet af journalisten Ronan Farrow, og jo, det er skuespillerinden Mia Farrows søn, som hun har med filminstruktøren Woody Allen. Anywho. Ronan er en rigtig dygtig og humoristisk skribent, der med stor finesse udstiller Miley som den her smånaive pige, der bare gerne vil være “America’s baddest bad girl”.

I “My Oh Miley!” får vi også forklaringen på, hvorfor Miley Cyrus altid er så dejlig letpåklædt. Men forklaringen vil nok komme en smule bag på dig. Hun giver selvfølgelig også sine haters tørt på og svarer (selvfølgelig) “I don’t give a shit” til den kritik, der har været om, at hun har udnyttet Amazon Ashley, en tårnhøj, twerkende afroamerikansk kvinde. Hvis du synes, at det lyder mærkeligt, så bare vent til du hører, hvorfor hun har raget på en dværgs bryster.

Hvis du ikke sidder og tripper for at komme i gang med interviewet, så er der desværre noget galt med dig. Jeg vil i hvert fald ikke holde på dig længere, men blot sende dig videre til portrættet, som kan læses her.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE