audi_spons

Det føles tilsyneladende som at være til koncert, når du kører rundt i den her Audi

Hvis du godt kan lide at gå til koncerter, men ikke orker alle de andre mennesker, der også er til koncerten, kan du i stedet bare købe den her Audi.

Du er sikkert træt af film i 3D. Bare rolig, for nu kan du få lyd i 3D. Og oven i købet i en bil. Men hvad er lyd i 3D egentlig? Hvis du ser reklamefilmen herunder, får du svaret. Du kan også bare læse videre. For lyd i 3D føles tilsyneladende på samme måde som at være til koncert. Altså, når du kører rundt i den her Audi A4 med et 3D-anlæg installeret af Bang & Olufsen.

Det kan måske umiddelbart virke lidt farligt at køre rundt i en bil med følelsen af at være til koncert. Høj musik og svedige koncertgæster. Og hvad gør du så lige, når du skal klappe i takt, headbange eller op og hente øl i baren? Og er der overhovedet en bar i bilen? Der er dog helt sikkert kopholdere. Og så er der også lige placeret 19 højtalere rundt om i bilen. Ja, fuck stereo.

Men det stopper faktisk ikke her. For udover, at reklamefilmen beskriver lyd i 3D som at være til en koncert med vildt mange mennesker og stort scenelys, så føles det tilsyneladende også som en mand med langt hår, der skruer op for sin elektriske guitar samt som en meget smuk eksplosion. Uanset hvad, så er det højst sandsynligt lidt sjovere at køre ned efter morgenbrød, når du kan gøre det, mens du er til koncert med Kanye West.

Kategori:
Sponsoreret
TAGS:
, ,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE