designere-01
designere-02
designere-03
designere-04
designere-05
designere-06
designere-07
designere-08

Der er modeuge i New York, så her er nogle dårligt tegnede portrætter af ikoniske designere

Sean Ryan vinder for tiden Instagram stort med sine Badly Drawn Models. Tænk skarpe kindben og øjenbryn ude af proportioner. I anledning af modeugen i New York har han været så flink også at tegne nogle af verdens førende designere.

Sean Ryan er ifølge sin tumblr kunster, slacker og pizzafan. I den rækkefølge. Hans kunstneriske virke består i at tegne smukke mennesker grimt. Og det er han virkeligt god til. Du ved, det grimme i det smukke. Eller omvendt. Bestem selv. Han har tegnet rappere, forfattere, fodboldspillere (Sean Ryan er fra Liverpool, så selvfølgelig), filminstruktører og modeller så grimt skråstreg godt, han kan og lagt dem på sin Instagram til glæde for alle.

Nu har Dazed fået ham til at tegne en masse designere. Det har resulteret i minimalistiske portrætter af nogle af branchens bedste designere. Med sin naive, kantede streg har han således indfanget det essentielle i lettere forvrængede portrætter af blandt andre Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Rick Owens, Rei Kawakubo, Yohji Yamamoto og Vivienne Westwood.

John Galliano tager sig overraskende afdæmpet ud i forhold til virkelighedens crazy-as-fuck John Galliano og ikonet Karl Lagerfeld er blevet foreviget sammen med sin kat Choupette Lagerfeld (der i øvrigt har sin egen Instagram, naturligvis). 47-årige Raf Simons ligner lidt en nyklippet Robert Pattinson, mens Miuccia Pradas smil er sådan cirka lige så sødt som i virkeligheden.

Når du har klikket dig igennem portrætterne i galleriet og nikket anerkendende af Sean Ryans mildt ironiske, men aldrig hånende tegneevner, bør du opsøge hans stadig voksende samling af Badly Drawn Models. Det vil med sikkerhed gøre din Instagram-oplevelse en hel del bedre.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE