PaulJoe1
PaulJoe2
PaulJoe3
PaulJoe5
PaulJoe4
PaulJoe6

Den nye Paul & Joe kollektion er så moderne, at det halve ku’ være nok

Inspireret af René Magrittes verdensberømte maleri Le fils de l’homme har mærket Paul & Joe fotograferet deres efterår/vinter 2013-lookbook, som din herreglade stylist-homie kan komme i sine joggingbukser over.

Undertegnede har efterhånden haft sin gang i publikationsbranchen i en lille håndfuld år, og aldrig har jeg mødt en professionsgruppe iført mere afslappede gevandter end stylister. Og hvorfor? De er fuckin’ stylister? Burde de ikke være lokalets mest velkælædte mennesker i alle verdens lokaler!?

Nu røg vi af sporet. Beklager. Men jeg siger det bare. Det er er mode OG kunst i én sprængfarlig kombination. Så bliver det altså ikke meget mere moderne. Jo, måske hvis modellerne på fotografierne også var dj’s, der spillede down south rap på undergrunds-berliner-klubber.

Undertegnede har ikke som noget kendskab til Paul & Joe, men research har fastslået det faktum, at mærket er fransk. Det gør det jo bare ekstra hipt. Folk, der arbejder på deres kontor er sikkert sådan nogle, der spiser frokost ude af huset hver dag og sætter hår selvom det er søndag.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE