moonwalkers-trailer

Den her film giver dig Ron Perlman i en blomstret skjorte og Rupert Grint på syre

Rupert Grint er en falsk manager for en falsk Stanley Kubrick, fordi han skal forfalske månelandingen sammen med en ægte Ron Perlman. Forvirret?

Du er nødt til at se traileren til Moonwalkers to gange for at forstå, hvad det egentlig er, der foregår. Jeg kan selvfølgelig også prøve at forklare dig, hvad Antoine Bardou-Jacquets spillefilmsdebut handler om – og hvorfor du blandt andet finder Rupert Grint, der skyder med et gevær iført en rumdragt. Så tillad mig at gøre det.

Du kender Stanley Kubrick. The Shining, A Clockwork Orange, Full Metal Jacket. Behøver jeg sige mere? Ron Perlman får til opgave af CIA at hyre ham til at instruere en falsk månelanding. Der var jo sådan et rumkapløb i gang i tresserne. Problemet er bare, at han i stedet finder Rupert Grint, der snyder Ron Perlman for alle hans penge ved at lade som om, at han er Kubricks manager.

Lang historie kort: Ron Perlman er nu nødt til at teame up med Rupert Grint for at lave den falske månelanding uden Kubrick. Altså, så han ikke taber ansigt over for sine CIA-chefer. Sådan. Nu behøver du kun at se traileren én gang. Ja, jeg forventer, at Moonwalkers er en af de film, hvor jeg sidder tilbage og bare tænker ”What the fuck…”.

Jeg mener: Alle i traileren er på syre og Ron Perlman slår en mand i hovedet med en skovl, fordi han gør nar af hans blomstrede hippie-skjorte. Ja, hvem af os forventede nogensinde at se ham køre den blomstrede stil? Og selvom jeg stadig har svært ved at se Rupert Grint som andet en Ron Wesley, glæder jeg mig til at se ham i denne syrede konspirationskomedie.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE