spring-breakers-trailer

De 5 bedste øjeblikke fra traileren til ‘Spring Breakers’

Kan I huske, da vi i sidste måned stillede jer spørgsmålet “kan nogen gi’ os en grund til IKKE at se Spring Breakers?” Det var der ingen, der kunne, og det betyder, at I også var nede med idéen om Selena Gomez og Vanessa Hudgens i badetøj og James Franco som cornrow-sportende narkopusher. Altså på film. Men der er sket meget siden december 2012: Det er blevet år 2013, Lance Armstrong har grædt ud hos Oprah og den officielle trailer til Spring Breakers har ramt internettet. Det sidste er klart den største nyhed, og her får I vores nødesløse anmeldelse af den i form af disse fem punkter, der kritisk (læs: ukritisk) gennemgår trailerens fem bedste øjeblikke:

    • “Rise and shine, little bitch.” Allerede to sekunder inde ligger Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine i sengen og taler dirty til hinanden. Glimrende start.
    • Neon-bikinier i retssalen. Den sætning tåler gentagelse: Neon-bikinier i retssalen.
    • “Spring Break, bicthes.” Helt ærligt, alt ville lyde fedt, skreget af en armeret James Franco iført doo rag og cornrows. Men sætning her er stadig én af de bedre.
    • Gucci Mange er med. Seriøst! Gucci Mane er med! Ham med is-tatoveringen i fjæset.
    • De ti sekunders Hit Me, Baby. Accapella. Britney 4-ever. Den her film bli’r amazeballs.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE