david lynch sports wear 01
david lynch sports wear 02
david lynch sports wear 03
david lynch sports wear 04

David Lynch designer leggings og sports-bh’er med blomsterprint, fordi David Lynch

David Lynch kan få mig til at gøre de mærkeligste ting. Således deltog jeg i et foredrag om transcendental meditation med manden selv, da han besøgte Danmark i forbindelse med udgivelsen af sin bog Catching The Big Fish i 2007. Og jeg interesserer mig på ingen måde for transcendental meditation. Overhovedet. Men David Lynch, derimod, ham interesserer både du og jeg os så meget for, at han som sagt kan få os til at gøre de mærkeligste ting.

Nu får David Lynch os så til at synes, at dyrt træningstøj med blomsterprint til kvinder er værd at bruge tid på. Træningstøj og David Lynch er to ting, jeg aldrig troede ville give mening i samme sætning. Ikke desto mindre kan jeg nu skrive dette: Filminstruktør David Lynch designer træningstøj med blomsterprint på til kvinder.

Det gør han selvfølgelig i en god sags tjeneste til fordel for voldsofre i samarbejde med wellness-siden (ja, wellness-siden) Live The Process. Og derfor er det helt okay, at en sports-bh koster 115 dollars. Det er klart.

For når nu manden ikke ligefrem strør om sig med nye film – sidst var med det kringlede mareridt Inland Empire otte år tilbage – springer du selvfølgelig sultent på alt, der bærer Lynch’ signatur. Om det så er en natklub i Paris, økologiske kaffebønner eller træningstøj med blomsterprint. Vi håber, hans næste projekt er en film. Men skulle David Lynch finde på at lancere sit eget brylcreme-produkt, kan du selvsagt finde os forrest i køen. Fordi vi elsker alt, hvad David Lynch gør.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE