Martine af Terry 03
Martine af Terry 02
Martine af Terry 01
Martine-af-Terry-04
Martine af Terry 06
Martine af Terry 05
Martine af Terry 07

Danske Martine Lindskjold poserer for Terry Richardson, så nu kan du (næsten) se alle hendes tatoveringer

Terry Richardson har det udsøgte hverv at fotografere kendte mennesker eller unge, smukke kvinder. Det kan være Miley Cyrus eller Miley Cyrus eller andre kvinder, der ligesom den amerikanske sangerinde har det bedst uden tøj på. Så tænker du: Skal det hele handle om, hvor fedt et liv modefotografen Terry Richardson har det? Og nej, det skal det selvfølgelig ikke. Kun. For det skal det så alligevel.

Den skønne danske fotomodel Martine Lindskjold fandt nemlig som noget af det sidste i 2013 forbi Terry Richadsons studie på 6th avenue i New York, hvor de to så blev enige om at lave deres helt egen tattoo-katalog-agtige-fotoserie. Og det er nu blevet fuldbyrdet.

Så hvis du mangler inspiration til en tatovering, kan du lige tage et kig på ovenstående billeder, hvor Danmarks smukkeste albino viser arme, ben og hænder frem. Det kan forhåbentlig give dig en ide om, hvordan din kommende tatovering skal se ud. Især, hvis du har tænkt dig at få en klapperslange eller en sommerfugl tatoveret på dit lår, et pentagram i din håndflade (det må gøre så ondt) eller et grædende kvinde-sirene-elver-ansigt på din arm.

Billederne er alle fra Terry Richardsons Tumblr (for selvfølgelig er de det), hvor du kan se ham hænge med udelukkende kendte, rige og smukke mennesker i sin røde skovmandsskjorte, mens han laver sit ikoniske thumbs-up pose. Hvis det absolut intet siger dig, og du egentlig meget hellere vil se meget mere til Martine Lindskjolds, ehm, tatoveringer kan du følge hende på Instagram, hvor hun lægger næsten lige så mange billeder op af sig selv som Rihanna. Bare til inspiration, forstås. Held og lykke med din tusch, sønnike.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE