SkriverLui01
SkriverLui02
SkriverLui03
SkriverLui04

Josephine Skriver poserer for “det franske Playboy” i en fotoserie, der gør dig stolt af at være dansker

  • Ord: Sophie Kampmann | Foto: Tom Munro
  • Skrevet: 21. november 2013

Den 20-årige danske über-model Josephine Skriver poserer nøgen for fotografen Tom Munro og hans kamera i en billedserie, der i denne måned publiceres i “det franske Playboy”, som det genopståede Lui Magazine ofte tituleres. Og man har af åbenlyse årsager fokuseret på Josphine Skrivers velproportionerede nøgne krop, frem for designeren Emilio Puccis pels og læder. Og bevares, det er bestemt også helt okay.

Udtrykket i billedserien er sådan lidt stenalderagtigt. Og hvis Kanye West ikke havde travlt med at lave musikvideoer, der ligner reklamer for billig parfume, kunne han meget vel have instrueret Josephine Skriver og den ukendte mandlige model, der ligner Jesus lidt i de lettere bizarre omgivelser. Men det har han altså ikke.

Du kan studse over hele setuppet – nøgen dame, der bliver båret af en behåret mand, som i øvrigt har pels på. Men i grunden er det lige meget, hvordan Josephine Skriver bliver båret, og hvem hun bliver båret af. Billederne handler ikke om tøjet, men mere om manglen derpå. Danske Josephine Skriver er godt i gang med at vise verden, at Danmark producerer overordentligt pæne kvinder. Og det kan du og vi være stolte af.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE