clear history larry trailer thumb

Clear History: Larry David kommer op at toppes med Jon Hamm

Langt hår, stort fuldskæg og sommerskjorter klæder Larry David overraskende godt. Det er dog kun et midlertidigt, at han sporter Rick Rubin-looket i HBO-filmen Clear History. Der er nu også andre gode grunde til at se med end en langhåret Larry David – blandt andet en velklædt Jon Hamm.

De to herrer kommer op at toppes, da Larry David skrider under udviklingen af en elektrisk bil på grundt af dens tåbelige navn, The Howard. Selvfølgelig bliver bilen en gigantisk succes, der sender millioner af dollars ned i lommerne på Jon Hamm og efterlader Larry David uden noget. År senere får han dog mulighed for hævn – men mon ikke det også går galt.

Jamen er det ikke bare et slags lagt afsnit af Curb Your Enthusiasm, spørger du så. Jo, muligvis – filmen er i hvert fald også skrevet af de sammen folk. Men gør det noget, spørger vi? Svaret er selvfølgelig nej – og når man desuden finder folk som Michael Keaton, Bill Hader, Danny McBride, Kate Hudson og Eva Mendes på rollelisten er der ingen tvivl om, at også du bør se med, når filmen har premiere den 10. august.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE