cindycrawford-01
cindycrawford-02
cindycrawford-03
cindycrawford-04
cindycrawford-05

Cindy Crawford ville egentlig gerne have været både atomfysiker og præsident – det blev hun ikke

Cindy Crawford blev ikke en meget flot atomfysiker, men hun har fået hjælp til at skrive en bog om sit modelliv. Den er fyldt med flotte fotografier - og nogle mindre flotte fotografier.

Måske ved du slet ikke, hvem Cindy Crawford er. Men det gør jeg. For i 90’erne var hun the shit – og det har hun faktisk tænkt sig at blive ved med at være. Så det udgiver hun en bog om. Egentlig gad hun slet ikke være supermodel, ”For a while I wanted to be a nuclear physicist, and later I dreamed of becoming the first woman president.” Rimeligt høje ambitioner for en almindelig amerikansk pige. Men præsident kan hun stadig nå at blive. Ligesom Kanye.

Men jeg gider egentlig ikke læse en bog om Cindy Crawfords liv. Jeg vil meget hellere se på alle billederne, og dem er der nogle stykker af. Cindy er stadig top notch (som man ville have sagt i 90’erne), men stilen fra dengang er fjollet. Det synes hun heldigvis også selv, “Those pictures have to be the cheesiest photos I have ever done.” Det giver jeg hende ret i.

Den gode stil er gemt langt væk bag en rød kimono, gul øjenskygge, en parasol og en kat. Heldigvis skal du ikke kun høre anekdoter om kiksede kimonoer. Du får også lov til at se hende slænge sig i undertøj. Det er noget flottere at kigge på. Men Cindy er mere end just a pretty face. Det siger hun i hvert fald selv. Og jeg tror hun har ret.

Forresten så hedder bogen Becoming og udkommer den 29. september. Hun udgiver den, fordi hun snart fylder 50 år. Okay stop lige. Vi vil alle sammen gerne se sådan ud, når vi fylder 50. Det er heldigvis ikke så svært. Der findes jo masser af YouTube-tutoriols om, hvordan man laver en Cindy-skønhedsplet. Og dem har jeg set.

Kategori:
Personligheder
TAGS:

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE