chinah-inds-02

CHINAHs nye single er din medicin mod efterårsmelankolien

Det gør egentlig ikke så meget, at dagene bare bliver kortere og kortere, når nu CHINAH har beriget efterårsmørket med et nummer som Minds.

D et er utroligt, så meget hype to singler kan generere. Og nu er CHINAH ude med en tredje. Den hedder Minds og er fyldt med alt det, trioens numre plejer at være fyldt med. Fines fine vokal (pun intended) spillet op mod et tungt, elektronisk univers med små, gennemarbejdede detaljer. Lyt bare til første vers.

Lige pludselig er det lidt mere hyggeligt med gråvejr og en sol, der allerede går ned klokken fire. Altså, når du nu kan sætte det her nummer på.

“But you never seem to make up your mind, boy.” Hvis du skulle være i tvivl, så synger Fine om at være frustreret. Du ved, den der evindelige kamp mellem to mennesker, der er forelskede i hinanden. Men altså ikke på den jeg elsker hende mere, end hun elsker mig-måde. Minds er et mere reflekteret kærlighedsnummer og beviser, at kærlighedsnumre ikke behøver at være en kliché.

CHINAH er signet hos No3, de har en debut-ep på vej, og så har de allerede spillet i London, Paris og i det meste af Danmark. Næste stop er by:Larm i Oslo næste år. Men mon ikke de bliver hyret til nogle jobs inden da? Jeg vil i hvert fald gerne kurere min efterårsmelankoli med lidt af deres synth-pop live. Og hurtigst muligt.

Kategori:
Musik
TAGS:
,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE