oliver

Chefredaktør Oliver Enné takker af, men bare rolig, Apropos Magazine fortsætter selvfølgelig

I maj 2011 lancerede Oliver Enné og Danni Riddertoft Apropos Magazine. Siden har magasinet undergået flere forandringer, og det er nu blevet tid til endnu et nyt kapitel i Apropos Magazines historie. Oliver har nemlig valgt at gå nye veje og forlader derfor posten som chefredaktør. Vi ønsker kun Oliver meget mere af alt det bedste i fremtiden og er vildt taknemlige for og stolte over at have arbejdet sammen med ham.

Men fortvivl ej, ærede læsere, Apropos Magazine fortsætter nemlig med det samme hold af kyndige skribenter og bidragsydere, mens Bjarke Friis Kristensen, der har været med siden 2012, træder til som ny chefredaktør. Vi glæder os sindssygt meget til fremtiden for Apropos Magazine og ikke mindst til at dele det hele med jer, vores læsere. I er de bedste.

Vi vil nu overlade ordet til Oliver.


Okay, det er så nu, jeg har valgt at takke af som Apropos’ chefredaktør

Jeg har for nylig besluttet at stoppe som chefredaktør for det medie, jeg har været så heldig at få lov til at være med til at starte op og køre siden lanceringen i 2011. Jeg ville dog ikke gøre det uden først at sige tak til alle dem, der har gjort sig ulejligheden at tjekke Apropos ud i løbet af de snart tre år, hvor det her projekt har været mit ét og alt.

Nogle af jer kender mig personligt og er mine venner. Jeg elsker jer. Nogle af jer kender mig ikke, men er faste læsere af Apropos. Jeg elsker jer. På den ene eller anden måde har I alle været med til at gøre dette kapitel i mit liv til det mest spændende, nervepirrende, krævende og uforglemmelige.

Derfor synes jeg kun, det er passende, at jeg siger tak til jer alle. Jeg føler mig ydmyg, beæret og ikke mindst smigret over de mange mennesker, der har læst med, mens jeg har ageret chefredaktør. Apropos er nu overladt til andre, yderst kompetente mennesker, så jeg kan forsikre, at Apropos’ læsere er i gode hænder.

Jeg skal være ærlig og fortælle, at jeg ikke ved nøjagtig, hvad fremtiden bringer. Men jeg glæder mig helt vildt til at få lov at kaste mig over en række nye projekter, som jeg nu får tid til. Jeg fortsætter i øvrigt som high-level kulturkommentator og medieevangelist på vores Twitter-konto, der inden længe omdøbes til noget mere passende.

Peace out.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE