charlize-theron-1-1542x2057
charlize-theron-2-1542x2057
charlize-theron-3-1542x1155
charlize-theron-4-1542x2057
charlize-theron-5-1542x1034
charlize-theron-6-760x1014
charlize-theron-7-1542x2057

Charlize Theron er ikke overbevisende som ryger, men hun er topløs under læderjakken

  • Ord: Cloé Picard | Foto: Mert Alas og Marcus Piggott for W Magazine
  • Skrevet: 07. maj 2015
W Magazine har interviewet Charlize Theron og samtidig fotograferet hende iklædt høje hæle. Bare rolig, hun vil gerne gøre verden til et bedre sted.

En moderne skuespiller skal ikke kun spille skuespil. De skal også sælge filmen bagefter. Og det er det, Charlize Theron er i gang med for tiden. Hun vil nemlig gerne sælge Mad Max: Fury Road til dig. Problemet er bare, at når man har været skuespiller siden 1995, så har man altså lavet rigtig mange interviews, hvor man skal sælge ting. Og til sidst løber man altså tør for ting at sige.

Det kan i hvert fald være det, der er tilfældet i Charlize Therons interview med W Magazine. Eller også har de sat praktikanten til at lave interviewet. For Theron bliver rent faktisk spurgt om, hvilket råd hun ville give sit 20-årige jeg. Svaret er selvfølgelig, at 20-årige Charlize skal slappe mere af.

Hvorvidt det er Charlize eller journalisten, der har en off-dag, er ikke til at sige. Men i interviewet kan du altså finde sindsoprivende guldkorn så som, at Charlize havde et crush på Tom Hanks, da hun var barn. At hun synes, det er ret sjovt at gå i bad, når man er plysset og efter, at hun har fået en søn, vil hun også gerne gøre verden til et bedre sted. Hun siger rent faktisk, at hun gerne vil stoppe AIDS. Men det vil vi vel alle sammen.

Charlize fortæller også, at det slet ikke er så slemt at blive ældre. Og det beviser hun så også lige ved at se ekstremt pæn ud i den fotoserie, der hører til interviewet. Her rocker hun blandt andet topløs-med-læderjakke-looket. Og har lidt mere læder på. Og viser os alle sammen, hvor lange og flotte hendes ben er. Det eneste hun ikke kan finde ud af i fotoserien er at ligne en overbevisende ryger. Så der er håb for os alle.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE