Trumbo-trailer-Bryan-Cranston

Bryan Cranston tager ikke bullshit fra nogen i traileren for Trumbo – hvorfor skulle han også det?

Trumbo er en biopic om en mand af samme navn. Ham har du sandsynligvis aldrig hørt om. Det kommer du så til nu. For du vil gerne se traileren til en film, der bringer Bryan Cranston tilbage i dit liv.

Dalton Trumbo var en big shot-manuskriptforfatter i 50’ernes Hollywood. Han var bare også kommunist, og sådan nogle kunne man altså ikke lide. Heldigvis var Trumbo ikke typen, der tog bullshit fra nogen. Hvis han gjorde det, havde det også været en virkelig kedelig film. For det tegner det altså ikke til at blive. Tværtimod.

Den nye trailer giver dig nemlig lige præcis det, du godt kunne tænke dig af en film med Bryan Cranston som kunstnerisk protagonist-type i kamp mod systemet. For eksempel får du ret mange scener med Bryan Cranston, der sidder ved sin old-school-skrivemaskine, mens han storryger på et cigaretrør indhyllet i en tåge af røg. Og intet emmer som bekendt af kreativ passion som cigaretrøg. En af mange ting, vi lærte af Mad Men.

Hvis løftet om Bryan Cranston i vanlig topform ikke er nok til at få dig til at se traileren, kan jeg lokke med, at John Goodman også er med. Han går i øvrigt amok med et baseballbat. Good stuff. Er du stadig ikke overbevist? Enter Helen Mirren aka Sladderbladsskribenten fra Helvede samt Louis C.K. med hat på.

Her på falderebet kan jeg i øvrigt fortælle, at Trumbo er instrueret af Jay Roach. Nej, det ringede heller ikke nogen klokke hos mig, men det er åbenbart manden bag Austin Powers og Meet the Fockers. Om det taler til Trumbos fordel, vil jeg lade dig afgøre. Men det bør ikke afholde dig fra at trykke play på traileren. Om ikke andet, så for at nyde Bryan Cranston som du har savnet, siden du binge-watchede sidste sæson af Breaking Bad. På én weekend.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE