blood orange single

Blood Orange har ladet Gia Coppola instruere sin nye musikvideo, det var et klogt træk af Blood Orange

Det er svært at forestille sig noget, der kan være meget mere hipt på den helt rigtige måde end kombinationen af Blood Orange aka Dev Hynes og Gia Coppola i den nye musikvideo for det melankolske kærlighedsnummer You’re Not Good Enough. Heldigvis er det et yderst fint nummer, og ja, musikvideoen rammer fornemt den helt rette stemning af nostalgi og uindfriede følelser.

Det hele er sat sådan lidt kontrastfyldt op i et halvtomt tv-studie med dansere i gummisko, der bevæger sig i halvkoreograferet dans til musikken, hvor bassen danser henover en veloplagt guitar og drømmende synthflader. Dev Hynes leder dansende an med en læderjakkeklædt Samantha Urbani ved sin side, mens bandet spiller det bedste playback, de har lært. Alle klædt i hvidt. Det er klart.

Nummeret er hentet fra soundtracket til Palo Alto, der er Gia Coppolas debut som spillefilmsinstruktør. Ja, det er den der film, som er baseret på en novellesamling af James Franco – han er også med i filmen. Ja, Gia Coppola er Francis Ford Coppolas barnebarn, Sofia Coppolas niece samt kusine til Jason Schwartzman og Nicolas Cage. Hvis jeg var Dev Hynes, ville jeg invitere Coppola-klanen med i min næste musikvideo. Særligt Nicolas Cage.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE