delrey00

Bli’r Lana Del Rey Amerikas næste førstedame?

Slap af, vi holder lige så meget af Michelle Obama som den næste europæer i besiddelse af sund politisk holdning og et mande-crushBarack Obama. Men Lizzie Grant aka. Lana Del Rey (den skønne kvinde afbilledet foroven) ville altså gøre sig aldeles glimrende som førstedame for verdens – indtil videre – eneste stormagt.

Ikke mindst fordi fænomenet – som de uopdragne mennesker på Ekstra Bladet kaldte “Barbie fra helvede” – er så skøn, at hun jo helt sikkert ku’ få Mitt Romney til at forlade den gode Ann. Måske. Eller sikkert ikke. Ann Romney er måske lidt for skræmmende. Hende turde selv den gode Mitt nok ikke forlade. Men I forstår, hvad vi mener, ikke?

Et af bonusnumrene fra Del Reys “special edition” af debutalbummet Born To Die hedder meget passende American. Så bli’r det ikke meget mere nationalpatriotisk. På den gode måde altså. Det nummer kan du høre forneden. Og lige til info her til sidst: Apropos stemmer for den næste præsidentkandidat, der danner par med Lana Del Rey. Siger det bare, Chris Christie.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE